Rabobank clubkas campagne 2018

De Rabobank clubkas campagne staat weer voor de deur. Bent u lid van de Rabobank? Stem dan tussen 15 en 30 mei voor de Clubkas campagne 2018. Stem op Schuttersgilde St. Bavo!!

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe heeft voor dit jaar voor de Gemeenten Lingewaard en Oost Betuwe weer een bedrag van € 75.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag zal gedeeld worden door het aantal stemmen dat is uitgebracht. Het bedrag vermenigvuldigd met het aantal stemmen op de vereniging is dan de extra bijdrage voor de vereniging.

Ook het Schuttersgilde St. Bavo is weer één van de muziekverenigingen die dit jaar meedoet. We kunnen een extra steentje altijd goed gebruiken voor onder andere het onderhoud van onze instrumenten, aanschaf van nieuwe gildeattributen en de aanschaf van kledingstukken voor ons uniform.

Draagt u Schuttersgilde St. Bavo ook een warm hart toe? STEM DAN OP ST. BAVO!!! Ga naar de website van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe via deze link of klik op deze link om direct uw stem uit te brengen!

Bedankt

Reacties zijn gesloten.