**** LINGEWAARD KONINGSCHIETEN UITGESTELD!! ****

Belangrijke mededeling voor de koning en alle oud koningen en koninginnen van het Schuttersgilde St. Bavo, die zich hebben opgegeven om deel te nemen aan het Lingewaard Koningschieten in Doornenburg op 20 augustus 2017.

Afgelopen dinsdagavond is er een spoedoverleg geweest in het Schuttersgebouw in Doornenburg over het Lingewaard koningschieten dat op 20 augustus 2017 door de schutterij uit Doornenburg georganiseerd zou worden.

De reden van dit overleg was dat ook de schutterij van Doornenburg hun korpsen, zowel de schutterij als de harmonie, niet bij elkaar hebben gekregen i.v.m. de vakanties. Wij als vereniging hadden in een eerder overleg al aangegeven met een delegatie te zullen komen omdat bij ons ook nog veel leden met vakantie zijn. Met alle verenigingen van de gemeente Lingewaard is dinsdagavond dan ook besloten dat het Lingewaard koningschieten op zondag 20 augustus 2017 niet doorgaat. Na de zomervakantie wordt er een overleg gepland om tot een nieuwe datum te komen. Dit zal dan een nieuwe vaste datum moeten gaan worden. Dit moest toch al gebeuren in de toekomst, omdat de Angerse kermis met ingang van 2018 van de eerste zondag naar de derde zondag van augustus gaat. En die derde zondag in augustus was de vaste datum van het Lingewaard koningschieten.

Zodra er meer nieuws is over een nieuwe datum voor het Lingewaard Koningschieten laten we dit aan u allen weten.

Reacties zijn gesloten.