Rivierjutten

Via de gemeente Lingewaard heeft het Schuttersgilde meegedaan aan het project ‘Rivierjutters’ om daarmee een bijdrage te leveren aan een schone leefomgeving en om een extra zakcentje bij te verdienen voor de vereniging.

Zaterdag 28 September was het ‘onze’ dag om een stuk, langs de rivier schoon te maken. En gelukkig was het droog…….

In grote lijnen liep ons gebied vanaf de Sterreschans langs het Pannerdensch Kanaal tot aan de Pannerdense Kop voorbij Fort Pannerden. En daarna weer langs de waal richting Doornenburg en via de Waalwijk weer terug. Een flinke oppervlakte.

Met zo’n 19 personen hebben we toch ruim 15 zakken rommel verzameld. Stenen palen, grote stukken hout en stukken touw, landkaarten en kastdeuren. Maar er werden zaken gevonden als botjes en schedels van dieren.

Terugkijkend was het een geweldig leuke en actieve morgen! Enkele foto’s van deze actieve ochtend zijn terug te vinden op de fotopagina.

Reacties zijn gesloten.