Rabobank Clubkas Campagne 2019

De Rabobank clubkas campagne staat weer voor de deur. Bent u lid van de Rabobank? Stem dan tussen 15 en 28 april voor de Clubkas campagne 2019. Stem op Schuttersgilde St. Bavo!! Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe heeft voor dit jaar voor de regio Maas en Waal een bedrag van € 150.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag zal gedeeld worden door het aantal stemmen dat is uitgebracht. Het bedrag vermenigvuldigd met het aantal stemmen op de vereniging is dan de extra bijdrage voor de vereniging.

Ook het Schuttersgilde St. Bavo is weer één van de muziekverenigingen die dit jaar meedoet. We kunnen een extra steentje altijd goed gebruiken voor onder andere het onderhoud van onze instrumenten, aanschaf van nieuwe gildeattributen en de aanschaf van kledingstukken voor ons uniform.

Draagt u Schuttersgilde St. Bavo ook een warm hart toe? STEM DAN OP SCHUTTERSGILDE ST. BAVO!!! Ga naar de website van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe of klik hier om direct uw stem uit te brengen!

Bedankt  namens het Schuttersgilde St. Bavo.

Reacties zijn gesloten.