Angeren Bruist

Zaterdag 26 januari 2019 heeft Schuttersgilde St. Bavo meegedaan aan Angeren bruist. De hele middag hadden verenigingen uit Angeren de gelegenheid om zichzelf te presenteren. In het dorpshuis stonden kraampjes en waren er verschillende activiteiten.

St. Bavo heeft ’s middags gevendeld op het podium in de theaterzaal. Lennard en Stijn hebben verschillende slagen laten zien en samen klassiek gevendeld.

Verder had de schutterij een informatiestandje met daarop verschillende instrumenten om te proberen, fotoboeken met daarin de geschiedenis van de schutterij, waren de marketentsters er om een borrel en een hapje uit te delen en konden mensen ‘wie blaast de langste toon’ uitvoeren.

Ook enthousiast geworden en afgelopen zaterdag geen voucher meegenomen? U bent alsnog van harte welkom! Op woensdagavond repeteren de vendeliers van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal en de drumfanfare repeteert op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de theaterzaal.

Reacties zijn gesloten.