OUD PAPIER!!!

Gemeente Lingewaard en REMONDIS B.V. dat sinds 1 april 2020 het afval in Lingewaard ophaalt, hebben besloten dat vanaf 20 april 2020 het oud papier weer zal worden opgehaald. Dit zal gebeuren op wisselende dagen en tijden maar ook overdag met het eigen personeel van REMONDIS om zo de besmettingskansen zo klein mogelijk te houden. 

Als Schuttersgilde St. Bavo willen wij de Angerse bevolking zoveel mogelijk vragen als het kan, het papier te bewaren tot aan de eerstvolgende ophaaldag. Als u zelf het papier wegbrengt ontvangt St. Bavo hier namelijk  geen geld voor….en u weet….alle beetjes helpen voor onze vereniging!

Klik hier om in de afvalwijzer te kijken op welke dag bij u het oud papier of ander afval zal worden opgehaald. U kunt ook de afvalwijzer app downloaden op uw telefoon of tablet. Voor Angeren zal het oud papier worden opgehaald op:

vrijdag 1 mei 2020
vrijdag 29 mei 2020
vrijdag 26 juni 2020

Hoe de ophaaldata er na 10 juli 2020 uit gaan zien is nog niet bekend. Deze informatie volgt later.
Delen van dit bericht wordt gewaardeerd! Geef het alstublieft ook door aan de inwoners die geen Facebook of internet hebben! 

Nog meer weten over het ophalen van afval? Kijk op www.lingewaard.nl 

Reacties zijn gesloten.