OPROEP!!! Oud papier in april niet opgehaald!

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is er besloten door de gemeente Lingewaard en REMONDIS dat het oud papier op dinsdag 7 april NIET wordt opgehaald. Advies van de REMONDIS is om het papier te bewaren tot het volgende ophaalmoment, woensdag 6 mei (dit i.v.m. Bevrijdingsdag) of zelf het papier weg te brengen naar een papiercontainer.

Als Schuttersgilde St. Bavo willen wij de Angerse bevolking zoveel mogelijk vragen als het kan, het papier te bewaren. Als u zelf het papier wegbrengt ontvangt St. Bavo hier geen namen geen geld voor….en u weet….alle beetjes helpen voor onze vereniging!

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd! Geef het alstublieft ook door aan de inwoners die geen Facebook of internet hebben! Het bericht zal ook nog in de eerstvolgende Bazuin vermeld worden.

Reacties zijn gesloten.