Serenade Annie van Limburg

Op zondag 1 maart 2020 heeft het Schuttersgilde St. Bavo een muzikale serenade gebracht aan “Oma Annie” Annie van Limburg. Zij werd 75 jaar. 

Annie is de moeder van onze barionist, ook Annie geheten en de oma van onze trompetist Wilma. 

Annie is een grote steun voor onze vereniging en is nagenoeg bij al onze optredens aanwezig. Zo ook onder andere bij ons koningschieten. En zo kan Annie dan ook zeggen dat zij de enige is met een kookschort met het logo van ons Schuttersgilde.  Zij bakt graag worst en hamburgers……ieder jaar weer. Het maakt niet uit wat we doen of waar we heen gaan, Annie is er altijd bij en ook altijd in om haar steentje bij te dragen. 

Een serenade was dan ook zeer op zijn plaats. “Oma Annie” wist ten eerste niets af van haar verrassingsfeestje maar al helemaal niet dat het ook nog eens een gezellige maar ook vooral muzikale middag zou worden. Want niet alleen bij het Schuttersgilde St. Bavo in Angeren is Annie een zeer betrokken persoon. Daarom werden er muzikale serenades gebracht door ‘Egerländerkapel De Leemkuulers’ uit Bemmel, ‘Egerländerkapel Ede’ uit Ede en door ons eigen Schuttersgilde St. Bavo. 

Met het verrassingsfeest en de muzikale serenades was het feest voor Annie meer dan geslaagd.

Klik hier voor de foto’s op kijk op onze Facebookpagina.  

Reacties zijn gesloten.